Heeft Eindhoven Airport een treinstation?

Heeft Eindhoven Airport een treinstation?

Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Je stapt op Eindhoven Centraal aan de noordkant van het NS station in (dit is niet de centrumkant) en naast de terminal is de bushalte waar je weer uit kunt stappen. Voor restituties kun je contact opnemen met de klantenservice van de NS.

Hoe kom ik bij Eindhoven Airport?

Eindhoven Airport is makkelijk te bereiken met het OV. Elke paar minuten rijdt er een bus vanuit Eindhoven Centraal in 20 minuten naar de luchthaven. De bus stopt vlak voor de ingang van de terminal. De Airport Shuttle van lijn 400 rijdt met slechts 1 tussenstop rechtstreeks naar de terminal.

Wat kost een taxi naar Eindhoven?

Tarieven gebruik taxi

Soort taxivervoer Maximum starttarief Maximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (maximaal 4 personen) € 3,29 € 0,40
Busje (5 tot 8 personen) € 6,69 € 0,46

Wat kost taxi Eindhoven?

Tarieven (per januari 2020)

Soort taxivervoer Starttarief Kilometertarief
Personenauto (maximaal 4 personen) € 3,26 € 2,40

Hoe laat gaat de trein naar Eindhoven?

Verkoop- en reisinformatie

Van Tot
06.45 18.45
zaterdag 07.00 21.00
09.00 17.00
zondag 07.30 21.00

Hoeveel stations zijn er in Eindhoven?

Het openbaar vervoer in Eindhoven bestaat uit treinverbindingen van de Nederlandse Spoorwegen, stads- en streekbussen van Hermes en enkele streekbussen van Arriva. Eindhoven beschikt over twee stations, Eindhoven Centraal en Eindhoven Strijp-S.

Hoe kom ik in Eindhoven?

Om naar Eindhoven te komen kunt u met de trein, de bus, vliegtuig Elke dag komen er namelijk 7, 20 en 15 aan op Eindhoven.

Hoeveel terminals heeft Eindhoven Airport?

Hoeveel terminals heeft Eindhoven Airport? De Brabantse luchthaven telt een moderne terminal met 12 gates na de veiligheidscontrole, 1 t/m 10 bevinden zich op de begane grond.

Wat kost een taxi naar Maastricht?

Heeft Eindhoven Airport een treinstation? Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Je stapt op Eindhoven Centraal aan de noordkant van het NS station in (dit is niet de centrumkant) en naast de terminal is de bushalte waar je weer uit kunt stappen. Voor restituties kun je contact opnemen met de…