Hoeveel weegt Franse Hangoor?

Hoeveel weegt Franse Hangoor?

4.5 – 6.8 kg
French Lop/Mass

Wat mag een Franse Hangoor wegen?

Franse Hangoor

Gewicht (kg.) 5,00-5,30 5,40-5,70
Punten 8 9

Hoeveel gram brokken Franse Hangoor?

Zie je echter dat de verhoudingen scheef lopen en zie je hem niet meer knabbelen, geef hem dan ongeveer 25 gram korrels per kg lichaamsgewicht ‘s avonds en verder niets dan hooi en stro en water. Voer de hoeveelheid brokken wel op naarmate je konijntje ouder wordt he!

Hoeveel mag een hangoor wegen?

Het gewicht van een volwassen Nederlands Hangoor Dwergkonijn zit tussen de 1250 en 1700 gram. Het beste is om dit tussen de 1450 en 1650 gram te houden. Dat betekent dus niet te veel eten geven.

Hoeveel weegt een volwassen Franse bulldog?

Volgens de richtlijnen van het FCI moet het gewicht van Franse buldog tussen 8 en14 kg bedragen. Een volwassen mannetje weegt tegenwoordig echter veelal tussen de 14 en 18 kilo, soms zelfs meer.

Hoe verzorg je een Franse hangoor?

Franse hangoren moeten regelmatig geborsteld worden. Zij hebben een 3 keer dikkere vacht dan een gewoon konijn en aardoor ook een extremere verharing. De haren bestaan uit 3 lengtes als de onderharen loskomen blijven deze op de lastige plekken zoals de kont vaak in de haren klitten waardoor vervilting kan optreden.

Hoe zwaar is een Vlaamse reus?

Anatomie. Eenmaal volwassen, weegt de Vlaamse reus 6 tot 7,5 kg, maar er zijn zelfs exemplaren gewogen van 10 kilogram (ter vergelijking: een wild Europees konijn weegt 1,2 tot 2,5 kg). De oren zijn minimaal 17 cm en maximaal 21 cm lang. Het mannetje is tamelijk goed van het vrouwtje te onderscheiden.

Hoeveel weegt een hangoor konijn?

4,5 – 6,8 kg

Wat is een gezond gewicht voor een konijn?

Voortplanting

geslachtrijp 3-4 maanden
geboortegewicht 30-70 gram
speenleeftijd 8 weken
volwassen gewicht 1-8 kg
levensduur 5-10 jaar (max 15 jaar)

Hoe groot wordt een Franse hangoor konijn?

Het franse hangoorkonijn is een van de grootste konijnenrassen, en met een gewicht van ruim 6 kilo doen ze qua formaat niet veel onder voor een vlaamse reus.

Hoeveel weegt Franse Hangoor? 4.5 – 6.8 kg French Lop/Mass Wat mag een Franse Hangoor wegen? Franse Hangoor Gewicht (kg.) 5,00-5,30 5,40-5,70 Punten 8 9 Hoeveel gram brokken Franse Hangoor? Zie je echter dat de verhoudingen scheef lopen en zie je hem niet meer knabbelen, geef hem dan ongeveer 25 gram korrels per kg lichaamsgewicht ‘s…