Is vandaag koopzondag in Maastricht?

Is vandaag koopzondag in Maastricht?

Iedere zondag tussen 12.00 en 18.00 uur zijn de meeste winkels open in het centrum van Maastricht. En ook op een groot aantal feestdagen, zoals 2e paasdag, 2e pinksterdag en Hemelvaartsdag kun je je winkelhart ophalen.

Wat is open in Maastricht tijdens Corona?

Bijna alle locaties (van theater tot musea) zijn weer volledig open. In de horeca kan je op dit moment tot 00:00 uur terecht, mits je een vaste zitplaats hebt en 1,5 meter afstand houdt van mensen uit een ander huishouden. Ook evenementen zijn weer mogelijk, met zitplaats.

Is er nog koopavond in Maastricht?

Volgens de Winkeltijdenwet mogen de winkels van maandag tot en met zaterdag open zijn tussen 06.00 en 22.00 uur. Op zondag in de gemeente Maastricht tussen 12.00 en 18.00 uur. Iedere donderdag is koopavond tot 21.00 uur.

Is Heerlen open?

Op zon- en feestdagen mogen de winkels in Heerlen-centrum (binnen de Cityring plus winkelcentrum ‘t Loon) open zijn tussen 12.00 en 17.00 uur. Winkels op andere locaties én alle winkels in de foodsector (ook in Heerlen-centrum) mogen open zijn tussen 9.00 en 20.00 uur. Dan moeten alle winkels gesloten blijven.

Is vandaag koopzondag in Sittard?

Koopzondagen historische binnenstad Sittard De winkeliers in het centrum van Sittard mogen zelf bepalen of zij op zondagen wel of niet zijn geopend. Een meerderheid van de winkels is geopend op iedere laatste zondag van de maand. Een aantal winkels zijn op alle zondagen geopend.

Kan ik nog naar Maastricht ivm wateroverlast?

Het Maastricht UMC+ is gelukkig niet getroffen door de wateroverlast. Waakzaamheid blijft echter geboden, vandaar dat een groot deel van de voorzorgsmaatregelen die zijn aangelegd voorlopig blijven liggen.

Wat is open in Weert?

Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert. De meeste winkels in de binnenstad zijn dan open, van 13.00 tot 17.00 uur. Ook zijn er dan allerlei activiteiten in de binnenstad, iedere keer in een ander thema.

Is vandaag koopzondag in Maastricht? Iedere zondag tussen 12.00 en 18.00 uur zijn de meeste winkels open in het centrum van Maastricht. En ook op een groot aantal feestdagen, zoals 2e paasdag, 2e pinksterdag en Hemelvaartsdag kun je je winkelhart ophalen. Wat is open in Maastricht tijdens Corona? Bijna alle locaties (van theater tot musea)…