Waar staat wachtwoord Experiabox?

Waar staat wachtwoord Experiabox?

Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden.

Wat is het standaard wachtwoord van de Experiabox V10?

Experia Box V10a Als je voor de eerste keer inlogt, vul je bij de gebruikersnaam ‘admin’ in en bij het wachtwoord het ‘admin password’ dat je op de achterkant van je modem vindt.

Wat is mijn modem wachtwoord?

Aan de onderkant van het modem zit een sticker met de originele netwerknaam (het wifi-netwerk waarmee je verbinding maakt) en het standaard wachtwoord.

Waar vind ik mijn KPN wachtwoord?

Log in op MijnKPN met je KPN-ID. Kies in MijnKPN [Producten]. Kies [Thuis]. Kies [Informatie & Instellingen].

Wat is het wachtwoord van mijn modem KPN?

Als er een inlogscherm verschijnt, vult u de standaard gebruikersnaam kpn en het standaard wachtwoord admin in, of de door u aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord.

Waar staat het wachtwoord van mijn router KPN?

Op de sticker die achter het kaartje met wifi gegevens zit. Heb je al eerder ingelogd en een wachtwoord gekozen vul dan dit wachtwoord in.

Hoe inloggen op Experiabox V10?

KPN Experia Box V10 1) Benader uw wifi-modem via http://192.168.2.254/. 2) Log in. De eerste keer kan dit zonder wachtwoord en dient u een wachtwoord aan te maken. Als er al een keer is ingelogd gebruik je het wachtwoord.

Hoe kan ik mijn modem wachtwoord veranderen?

Over het algemeen verloopt de procedure als volgt:

  1. Voer het standaardadres in de browser in. Doorgaans is dat 192.168.0.1 of 192.168.1.1.
  2. Log in met de gegevens zoals u die hierboven hebt aangepast.
  3. Zoek in het menu naar ‘Wifi’. En zoek daaronder naar iets als ‘Security’.
  4. Wijzig op die pagina het wachtwoord.

Waar vind ik het wachtwoord van mijn e-mailadres?

Als u uw e-mailwachtwoord bent vergeten, maar u heeft geen toegang tot het configuratiescherm dan kunt u de beheerder vragen om het e-mailwachtwoord te wijzigen. U kunt deze stappen volgen: Open de pagina Wachtwoord vergeten, typ het e-mailadres in waarvoor u een nieuw wachtwoord nodig hebt en klik op Versturen.

Waar staat wachtwoord Experiabox? Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden. Wat is het standaard wachtwoord van de Experiabox V10? Experia Box V10a Als je voor de eerste keer inlogt,…