Wat betekenen lampjes dashboard?

Wat betekenen lampjes dashboard?

Vaak branden er een aantal dashboard lampjes tijdens het starten van de auto. Dit is een controle zodat je kunt zien of de lampjes nog wel werken….Wat betekenen de kleuren van de dashboard lampjes?

Blauw Het groot licht van de auto staat aan
Rood Direct actie ondernemen

Wat zit er op je dashboard?

het instrumentenpaneel met controlelampjes en meters, zoals snelheidsmeter, kilometerteller, toerenteller, brandstofmeter, temperatuurmeter enzovoort. luidsprekers voor het audiosysteem in het bovenvlak. ventilatieopeningen en roosters voor ontwaseming, verwarming, en airco. bedieningsunit voor het klimaatsysteem.

Wat is aandrijflijn storing?

Storing in aandrijflijn Wanneer een lampje in de vorm van een moersleutel gaat branden, betekent het dat er problemen zijn met de aandrijflijn van de auto. Dit is vaak te merken aan een het vermogen van de auto die lager is. Wanneer dit lampje brandt moet er rustig naar de garage gereden worden.

Wat betekent Lim in de auto?

Snelheidsbegrenzer/LIM Dit lampje waarborgd de snelheid van je voertuig. Je hebt dus de snelheidsbegrenzer ingeschakeld.

Wat betekent dit symbool in de auto?

De kleur groen betekent: dit systeem werkt naar behoren. Geel en oranje zeggen: de auto zo snel mogelijk laten nakijken. Rood betekent: direct actie ondernemen. De meeste symbolen zijn universeel, maar sommige lampjes zijn merkgebonden en staan hieronder dus niet vermeld.

Wat betekent rondje met uitroepteken auto?

Brandstofsysteem storing Ga zo snel mogelijk naar de garage als dit lampje gaat branden. Er is namelijk een storing in het brandstofsysteem van je auto. Vaak gaat dit lampje branden samen met het tandwiel en daarna een uitroepteken.

Wat betekent het motor lampje?

Motor. Als dit lampje brandt is er iets mis met de motor of met de elektronica die de brandstofinspuiting en ontsteking regelt. Het is dan goed om op korte termijn je garage op te zoeken. Als het knippert is er mogelijk een ernstig probleem.

Wat betekent een lampje?

Flitslamp = 1) Attribuut van een fotocamera 2) Bij fotograferen gebruikt lampje 3) Deel van een fotocamera 4) Deel van een fototoestel 5) Flitslampje 6) Fotolamp 7) Gloeilamp 8) Kort oplichtend lampje bij fotograferen 9) Toestel voor kun… Lampje = lampje is een personage uit de strips van Donald Duck.

Wat betekenen alle knopjes in de auto?

Deze kleuren hebben allemaal een andere betekenis om duidelijk te maken wat er fout gaat of kapot is. De kleur groen betekent: dit systeem werkt naar behoren. Geel en oranje zeggen: de auto zo snel mogelijk laten nakijken. Rood betekent: direct actie ondernemen.

Wat betekent in de auto?

Een auto is een zelfstandig rijdend voertuig om mensen of goederen mee te vervoeren.

Welk symbool heeft te maken met de motor?

Het motormanagementsysteem van de auto is het systeem die de werking van de motor en bijna alles wat er mee te maken heeft controleert. Een symbool met een motor erop of de tekst “CHECK ENGINE” of “EPC” betekent dat je de auto zo snel mogelijk moet laten controleren door een diagnose uit te laten uitvoeren.

Welk symbool heeft te maken met cruise control?

Symbool. De adaptieve cruisecontrol staat stand-by. De auto houdt de opgeslagen snelheid aan. De traditionele cruisecontrol is handmatig gekozen.

Wat betekenen lampjes dashboard? Vaak branden er een aantal dashboard lampjes tijdens het starten van de auto. Dit is een controle zodat je kunt zien of de lampjes nog wel werken….Wat betekenen de kleuren van de dashboard lampjes? Blauw Het groot licht van de auto staat aan Rood Direct actie ondernemen Wat zit er op…