Hoe heten de vakantieparken van de Efteling?

Hoe heten de vakantieparken van de Efteling?

Beleef een onvergetelijke tijd bij het grootste attractiepark van Nederland. Overnacht op wandelafstand van het park in het Efteling Hotel, Vakantiepark Efteling Bosrijk of Vakantiepark Efteling Loonsche Land.

Hoeveel huisjes heeft de Efteling?

Het park is 17 hectare groot en bestaat uit 203 Dorpshuysen, Boshuysen en appartementen in het Landhuys of Poorthuys, geschikt voor 4, 6, 8, 12 of 24 personen.

Welke accommodatie is geschikt voor 12 tot 24 personen Efteling?

Boshoeve 12- en 24-persoons – Efteling Bosrijk.

Wat is de waarde van de Efteling?

Efteling
Omzet € 227,7 miljoen (2019)
Winst € 28,7 miljoen (2019)
Attracties
Totaal 62 (inclusief sprookjes in het Sprookjesbos)

Wat kost een overnachting in de Efteling?

Hotelkamer vanaf € 266 Dit betaal je voor een comfortkamer voor 2 volwassenen voor 1 nacht inclusief ontbijt en 2 dagen toegang tot de Efteling. Inclusief btw en exclusief boekingskosten en toeristenbelasting.

Hoe heten de rijken in de Efteling?

In 1999 wordt een start gemaakt met de verdeling van het park in vier rijken: het Marerijk, het Reizenrijk, het Ruigrijk en het Anderrijk. Ook de Winter Efteling vindt voor het eerst plaats.

Hoeveel slaapplekken heeft de Efteling?

Op dit moment beschikt het sprookjespark over drieduizend slaapplaatsen, verspreid over het Efteling Hotel, vakantiepark Bosrijk en vakantiepark Loonsche Land. Men verwacht in 2020 zo’n vijfduizend slaapplaatsen nodig te hebben. Vijfhonderd daarvan worden de komende jaren door de Efteling zelf gerealiseerd.

Waarmee heb je toegang tot je accommodatie Efteling?

Met de sleutelkaarten heb je vanaf 15:00 uur op je aankomstdag toegang tot je accommodatie. Je hoeft dan dus niet langs de receptie om in te checken. Als je geen reisbescheiden hebt ontvangen, kun je hiervoor bij de receptie terecht. Op de dag van vertrek dien je vóór 11:00 uur je accommodatie te verlaten.

Wat is de Winterefteling?

11 Weken lang, namelijk tot en met zondag 31 januari 2021, toveren we het attractiepark met feestelijke guirlandes, knisperende potkacheltjes, Vreugdevuren en duizenden twinkelende lichtjes om tot een betoverende winterse beleving. De Winter Efteling start op 19 november 2020 en duurt tot 31 januari 2021.

Hoeveel winst maakt de Efteling?

In 2019 maakte het park nog een winst van 19,3 miljoen, op een omzet van bijna 228 miljoen.

Hoeveel abonnementhouders Efteling?

De coronasluiting heeft grote gevolgen gehad voor het aantal abonnementhouders van de Efteling. Vóór aanvang van de coronacrisis telde het Kaatsheuvelse attractiepark zo’n 90.000 abonnees. Daar zijn er nu nog ongeveer 60.000 van over, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Wat kost een Efteling kaartje bij AH?

Bij 4 AH Efteling-zegels is je AH Efteling-spaarkaart vol. Met een volle spaarkaart krijg je €12.50 korting op 1 Efteling-ticket t.w.v. €45 (flexibel ticket) óf €41 (laagseizoen ticket).

Hoe heten de vakantieparken van de Efteling? Beleef een onvergetelijke tijd bij het grootste attractiepark van Nederland. Overnacht op wandelafstand van het park in het Efteling Hotel, Vakantiepark Efteling Bosrijk of Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Hoeveel huisjes heeft de Efteling? Het park is 17 hectare groot en bestaat uit 203 Dorpshuysen, Boshuysen en appartementen in…