Hoeveel gebruikers heeft Hyves?

Hoeveel gebruikers heeft Hyves?

Hyves
Registratie Verplicht en gratis
Gebruikers 10 miljoen (2010)
Eigenaar Azerion
Opgericht 22 september 2004

Welk vriendennetwerk werd in 2004 gemaakt?

Drie Nederlanders richtten het sociale netwerk in 2004 op onder de naam StartPhone, een naam die enkele maanden later bij een wijziging van de functionaliteit werd gewijzigd in Hyves.

Wat was mijn Hyves naam?

Middels de Wayback Machine van Archive.org kun je alle profielen nog bekijken, mits jij je oude gebruikersnaam van Hyves nog weet. Ga naar deze pagina, en vul je gebruikersnaam in gevolgd door ‘. hyves.nl’. Klik op de knop, en je krijgt je eigen profiel in al zijn gedateerde glorie te zien.

Wat is hyven?

hyven – Werkwoord 1. bezig zijn op de site Hyves.nl, zoals berichten bij gebruikers plaatsen ♢ Hij was de hele dag aan het hyven waardoor hij zijn huiswerk niet af had.

Waarom is Hyves weg gegaan?

Hyves houdt op te bestaan als sociaal netwerk en gaat zich volledig richten op online gaming. Reden voor Hyves om zich nu volledig op gaming toe te leggen”, aldus TMG. Hyves had op het hoogtepunt in 2010 ruim tien miljoen accounts en miljoenen actieve gebruikers.

Hoe kom je achter Hyves gebruikersnaam?

Ga naar https://archive.org/web/. Voer de link in van jouw persoonlijke pagina. Voor Hyves is dit http://[jouw gebruikersnaam]. hyves.nl.

Wie heeft Hyves uitgevonden?

Het verhaal van Hyves begon in juni 2004, toen drie jonge ondernemers, Raymond Spanjar, Floris Rost-Van Tonningen en Koen Kam, een ambitieus project probeerden te lanceren.

Is Hyves van Facebook?

Bye bye Facebook: Hyves is officieel terug!

Hoe vind je je oude Hyves gebruikersnaam?

Kun je nog fotos van Hyves halen?

Hyves kondigde in 2013 aan te stoppen, en verwijderde toen, tot groot verdriet van sommige leden, ook alle profielen. Hoewel de meeste mensen inmiddels naar Facebook zijn overgestapt, is het soms toch best jammer dat we onze foto’s en berichten uit die tijd niet meer kunnen bekijken.

Is Hyves Nederlands?

Inleiding: de stekker eruit. De kogel is door de kerk: vanaf 2 december is Hyves, Nederlands bekendste eigen sociale netwerk, geen sociaal netwerk meer.

Waarom kan ik niet meer inloggen op Hyves?

Als je problemen hebt met inloggen, dan is het verstandig om ons even een mail te sturen. Vermeld in je mail zo veel mogelijk informatie (gebruikersnaam, e-mailadres, UID, welke browser je gebruikt, krijg je een foutmelding?), wij kunnen je dan verder helpen.

Hoeveel gebruikers heeft Hyves? Hyves Registratie Verplicht en gratis Gebruikers 10 miljoen (2010) Eigenaar Azerion Opgericht 22 september 2004 Welk vriendennetwerk werd in 2004 gemaakt? Drie Nederlanders richtten het sociale netwerk in 2004 op onder de naam StartPhone, een naam die enkele maanden later bij een wijziging van de functionaliteit werd gewijzigd in Hyves. Wat…