Hoeveel kost een Fietsenslot?

Hoeveel kost een Fietsenslot?

Onze fietssloten met een prijs tot 20 euro – Fietsslot.nl.

Waar een fietsslot kopen?

Voor elke fiets, scooter of brommer bestaat er een fietsslot dat je tweewieler beveiligt. Bij GAMMA koop je merken van fietssloten die al meermaals hoog scoorden op veiligheidstests, zoals Abus en AXA. Afhankelijk van je voorkeur, bestaan er verschillende modellen en lengtes.

Wat kost een Abus slot?

Het Kettingslot ABUS Ionus 6800 / 110cm – zwart heeft een 6 mm dikke ronde ketting van speciaal gehard staal. Het ABUS Ionus 8900/110 Kettingslot – Zwart biedt comfortabele diefstalbescherming voor fietsen. De ketting heeft een lengte van 110cm….

Totaal excl. btw €0,00
Totaal €0,00

Hoe lang Insteekketting?

Uitgaande van het eerste voorbeeld: op 95 centimeter als u die lengte denkt nodig te hebben. Gebruik dit om uw fiets op de gewenste plek fictief mee op slot te zetten. Aan de hand daarvan kunt u zien of u mogelijk toch een langer kettingslot nodig heeft of misschien zelfs een kortere ketting al volstaat.

Wat is het beste slot voor een fiets?

Een slot met ART-keurmerk biedt extra veiligheid en zekerheid, tegen diefstal en met betrekking tot de verzekering. Koop een fietsslot met minimaal het keurmerk ART-2 of ART-3. Deze bieden een heel goede diefstalbescherming en zijn ook qua gewicht, bij gebruik voor de fiets, goed hanteerbaar.

Wat is een goed fietsslot dieven adviseren?

De slotenspeciaalzaak adviseert de AXA Cherto compact 8-95 (ART2) van 95 centimeter. Ook dit slot is omhuld met kunststof zodat er geen beschadiging van de fiets optreedt. Ook de Abus Ionus 8900 van 85cm (ART2) en de GAD Pro Maxx (ART2) van 110 cm worden hier genoemd als goede alternatieven.

Waar kan je een slotje kopen?

Hangsloten en Cijfersloten kopen bij Hangslotje.nl Hangslotje.nl is de website waar u alle voordelige hangsloten op een rijtje heeft. In het brede assortiment heeft u keuze uit Standaard hangsloten maar ook gelijksluitende en sloten met een moederlsleutel.

Hoeveel kost een nieuw slot op de fiets?

U kunt ter plaatse een nieuw slot uitzoeken en direct laten monteren. ​Het kost €15.

Wat is een goed slot voor een motor?

Het winnende ketting motorslot is deze Abus Ionus. Dit erg stevige en volledig gekeurde kettingslot wordt door alle verzekeraars goedgekeurd omdat het een ART 4 slot is. Daarnaast is hij lekker lang met de 120 cm waardoor je hij makkelijk aan een lantaarnpaal, hek of ander voorwerp is vast te zetten.

Wat is een goed fietsslot?

Conclusie: vergeet vouwslot en beugelslot. De beste oplossing is een ringslot in combinatie met een los kettingslot van minimaal 85 centimeter zodat je hem altijd aan de ‘vaste wereld’ vast kunt maken.

Hoe lang moet een Scooterslot zijn?

In de regel is het zo dat hoe groter en breder de tweewieler is des te langer het kettingslot dient te zijn. Zo reduceer je dat je in situaties komt, waarbij het kettingslot te kort is om je tweewieler te verbinden met de vaste wereld. Zo zijn motorfietsen en scooters doorgaans breder dan fietsen of brommers.

Welke lengte fietsslot?

Sloten tot 120 centimeter – fietssloten Een ketting met lengte tot 85 is feitelijk, gemiddeld gezien dus een kort kettingslot. Minstens evenzoveel sloten zijn echter iets langer: variërend van 90 centimeter en 1 meter tot 110 centimeter.

Hoeveel kost een Fietsenslot? Onze fietssloten met een prijs tot 20 euro – Fietsslot.nl. Waar een fietsslot kopen? Voor elke fiets, scooter of brommer bestaat er een fietsslot dat je tweewieler beveiligt. Bij GAMMA koop je merken van fietssloten die al meermaals hoog scoorden op veiligheidstests, zoals Abus en AXA. Afhankelijk van je voorkeur, bestaan…