Hvad koster det at blive medlem af Fitness World?

Hvad koster det at blive medlem af Fitness World?

Pris fra: 179 kr./md. Vil du gerne følge dine fremskridt, kan du løbende få en kropsanalyse, der måler på fire forskellige parametre (fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse).

Kan man skifte center Fitness World?

Ved indmelding i Fitness World bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Det er muligt som eksisterende medlem at ændre dit medlemskab til et andet samt at skifte dit stamcenter mod et gebyr, som kan ses på Fitness Worlds prisside. Fortrydelsesretten i § 9 kan ikke benyttes ved en ændring af medlemskabet til et andet.

Hvordan melder jeg mig ind i Fitness World?

Du skal melde dig ind online – enten via vores app eller på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du spørge i centret.

Hvad koster det at gå i loop?

Vores Priser

LOOP Fitness Oprettelse 199 kr. 239 kr. / 30 dages træning 239 kr. Oprettelse 199 kr. 239 kr. / 30 dages træning
LOOP Kidz Træning for de 8-14 årige. Oprettelse 99 kr. 119 kr. / 30 dages træning 119 kr. Træning for de 8-14 årige. Oprettelse 99 kr. 119 kr. / 30 dages træning

Hvad koster det at skifte center Fitness World?

Øvrige priser & gebyrer

Oprettelse 99,- 39,-
Pris pr. faktura ved manglende BS eller kort tilmelding 39,- 9,-
Skift af center (stam/flex) 50,- 0,-
Træning i ikke adgangsgivende center 1) 30,- 39,-
Booking af hold uden hold privilegie 30,- 50,-

Kan man have en gæst med i Fitness World?

ADGANG TIL CENTRET Medlemskabet og Medlemskortet er personligt og må ikke benyttes af andre end medlemmet. Misbrug er en overtrædelse af disse regler. Kun medlemmer har adgang til træningsarealer og omklædningsrum, og det er ikke tilladt at lukke andre ind i centret.

Hvad koster det at træne i et andet center?

For at blive medlem i ét center, hvor du har fri adgang til træningsområdet, men ikke til holdtræningsgrupper, koster det mellem 249 og 399 kroner. Du kan dog også vælge en anden løsning, hvor du har fri adgang til alle SATS centre i en region og samtidig har adgang til holdtræning. Det koster mellem 399 og 479 kroner.

Hvad koster det ikke at møde op til et hold i Fitness World?

Hvis ikke der afmeldes rettidigt vil der blive pålagt et gebyr på 35 kr. Dette gælder også ved ventelister.

Hvornår kan man melde sig ind i Fitness World?

Aldersgrænsen for at træne i Fitness World er min. 14 år. Af sikkerhedsmæssige grunde må børn under 14 år ikke opholde sig i træningsområdet. Unge mellem 14–17 år skal ved indmeldelsen medbringe et billede samt en forældre eller værge, og begge parter skal medbringe ID.

Hvad koster det at blive medlem af Fitness World? Pris fra: 179 kr./md. Vil du gerne følge dine fremskridt, kan du løbende få en kropsanalyse, der måler på fire forskellige parametre (fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse). Kan man skifte center Fitness World? Ved indmelding i Fitness World bliver du bedt om at vælge et medlemskab.…