Wat is het goedkoopste abonnement van Vodafone?

Wat is het goedkoopste abonnement van Vodafone?

Vodafone Start

Soort abonnement Prijs abonnement Aantal belminuten per maand
Vodafone Start M € 12,50 150 belminuten
Vodafone Start L € 15,50 150 belminuten
Vodafone Start XL € 18,50 150 belminuten

Wat kost een Red Together abonnement?

Red Together € 32,50 p. mnd.

Kan je een los toestel kopen bij Vodafone?

Jazeker is dit mogelijk, je kunt via de winkel of door te bellen met 0800-0560 een toestel los kopen. Let er dan wel op dat hij in een keer betaald moet worden. Mocht je dit niet willen dan kun je gebruik maken van Vodafone Next. Hiermee breek je de Sim only open en verleng je met een nieuw abonnement en toestel.

Wat kost extra belminuten bij Vodafone?

Belminuten kan je niet inkopen bij Vodafone. Als je niet voldoende hebt dan betaal je daar gewoon voor per minuut. Het ligt eraan welk abonnement je hebt. Mocht je een smart abonnement hebben dan krijg je een x aantal minuten per maand maar heb je een Red abonnement dan heb je onbeperkt bellen.

Wat kost een belminuut bij Vodafone?

Het Vodafone Prepaid tarief is standaard: € 0, per minuut en € 0,2 per SMS. Vodafone berekent géén starttarief en je betaalt per seconde die je belt. Gesprekken korter dan één minuut worden berekend voor een hele minuut.

Wat is het verschil tussen Red Together en Red Together extra?

Je Red Together groep Een Red Together groep bestaat uit maximaal 5 leden. Een Beheerder en één tot maximaal vier groepsleden. Alle leden hebben een Red Together abonnement met standaard 50 GB data of een Red Together Extra abonnement zonder data. Degene die Red Together activeert is de Beheerder.

Is Red Together Maandelijks opzegbaar?

Red Together is het ideale abonnement voor de moderne familie. Deze persoon, de beheerder, sluit de rest van de familie aan met een Red Together Extra sim-only-abonnement dat maandelijks opzegbaar is (€ 15,- p.m.). Vanaf twee personen in de groep wordt de 50 GB van de beheerder verdubbeld naar 100 GB.

Wat kost een mobiel abonnement?

Als je echt weinig belt, dan kan dat voordeliger zijn. In andere gevallen is een sim only abonnement met een kleine bel- en sms-bundel voordeliger dan prepaid bellen. De gemiddelde kosten voor een dergelijk abonnement liggen tussen de € 7,50 en € 15,00 per maand.

Wie werkt samen met Ziggo?

Vodafone en Ziggo werken samen. En dat scheelt een heleboel. Door het krachtige GigaNet ben je altijd verbonden, met 5G-internet op je mobiel en perfecte wifi thuis. En speciaal voor klanten met beide abonnementen bieden we volop voordelen als korting en extra pakketten.

Wat is het goedkoopste abonnement van Vodafone? Vodafone Start Soort abonnement Prijs abonnement Aantal belminuten per maand Vodafone Start M € 12,50 150 belminuten Vodafone Start L € 15,50 150 belminuten Vodafone Start XL € 18,50 150 belminuten Wat kost een Red Together abonnement? Red Together € 32,50 p. mnd. Kan je een los toestel…