Wat kost parkeren bij ARTIS?

Wat kost parkeren bij ARTIS?

Vanaf morgen zijn er nieuwe tarieven parkeren op het ARTIS-parkeerterrein. Dagbezoekers betalen € 15,- en ARTIS-leden € 12,50 voor een hele dag. De nieuwe tarieven komen voort uit het besluit van gemeente Amsterdam om de parkeertarieven in de stad fors te verhogen.

Kan je gratis parkeren bij ARTIS?

Tarieven parkeren bij Artis Parkeren voor autobussen is gratis, het parkeren voor Artis-bezoekers bedraagt € 9,- per auto voor de eerste zes uur van het bezoek. Daarna zijn de kosten € 4,- per uur. Voor Artispashouders zijn de tarieven € 7,- per auto voor de eerste 6 uur, daarna € 4,- per uur.

Is ARTIS open tijdens Corona?

Is ARTIS open? ARTIS is dagelijks geopend.

Hoeveel tijd ARTIS?

Hoe lang duurt een rondleiding? Een rondleiding duurt ongeveer een uur met mogelijke uitloop. De rondleiding begint bij de Apenrots. Je wandelt rustig door het park, terwijl een professioneel opgeleide vrijwilliger met een warme interesse voor de natuur en voor ARTIS bijzondere verhalen vertelt.

Kun je bij Artis parkeren?

ARTIS ligt in de Plantagebuurt, de culturele tuin van Amsterdam. Midden in het centrum van de stad komen in deze buurt cultuur en natuur samen. ARTIS is goed bereikbaar per openbaar vervoer en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Wat kost entree ARTIS Amsterdam?

Toegangsprijzen

ARTIS ARTIS & Micropia
Normaal 2021 (10+ jaar) € 25,00 € 29,50
Jeugd 2021 (3 t/m 9 jaar) € 20,00 € 24,50
0 t/m 2 jaar gratis gratis*
Museumkaart niet geldig* n.v.t.

Wat kost ARTIS per dag?

Per dag kost het bijna €60.000 om ARTIS draaiend te houden. Voor dit bedrag worden de dieren, planten en microben verzorgd en onderhoudt het park ook de ruim 80 gebouwen die in ARTIS staan, waarvan 26 rijksmonumenten.

Wat biedt ARTIS?

De primaire functie van ARTIS is haar natuur- en milieueducatieve taak, haar publiekstaak. Op deze wijze worden bewustzijn van de samenhang der dingen en liefde en zorg voor de natuur overgedragen. Om deze natuur- en milieueducatieve taak goed uit te kunnen voeren biedt ARTIS: gelaagde kennisoverdracht.

Hoe kom ik in Artis?

Vanaf Station Amsterdam Centraal kun je tram 14 naar ARTIS nemen. Deze vertrekt vanaf Tramhalte CS Tram Oostzijde, Perron A3. Deze tram stopt nabij de ingang van het park, bij tramhalte Artis. De rit met de tram duurt ongeveer 13 minuten.

Wat kost parkeren bij ARTIS? Vanaf morgen zijn er nieuwe tarieven parkeren op het ARTIS-parkeerterrein. Dagbezoekers betalen € 15,- en ARTIS-leden € 12,50 voor een hele dag. De nieuwe tarieven komen voort uit het besluit van gemeente Amsterdam om de parkeertarieven in de stad fors te verhogen. Kan je gratis parkeren bij ARTIS? Tarieven parkeren…