Wat te schrijven bij afscheid collega?

Wat te schrijven bij afscheid collega?

Voorbeeld zinnen en teksten afscheid collega: -> Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren.

Hoe bedank je collega?

Algemene tekst om een collega te bedanken

  • “Bedankt voor de fijne samenwerking. Succes bij de volgende stap in jouw carrière.”
  • “Heel erg bedankt voor de goede tijd samen. Je was een top collega!”
  • “Bedankt voor de gezelligheid op de werkvloer.”
  • “Ik wil je ontzettend bedanken voor de gezellige tijd op het werk.”

Wat schrijven op kaart pensioen?

Jij was altijd bijzonder collegiaal, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd! Nu kun je het rustig aan gaan doen, want je gaat volop genieten van je welverdiende pensioen! Weet dat wij altijd voor je klaarstaan!

Hoe neem je online afscheid van een collega?

Neem bijvoorbeeld deel aan een hilarische online pubquiz, een meeslepende online escape game, een spannende online moordgame, of een gouden ouwen bingo. Op deze manier krijg je bijna zin in het afscheid (dit mag je natuurlijk nooit tegen je collega zeggen 😉 ).

Hoe neem je digitaal afscheid?

Collega’s die thuis werken kunnen via zoom of skype afscheid nemen. Geef iedereen een tijdslot zodat je collega alle aandacht krijgt die hij of zij verdient. Een virtueel feestje. Geef iedereen de ruimte om kort wat te zeggen.

Hoe bedank je iemand voor de samenwerking?

Voorbeeldzinnen en teksten; bedankt voor de samenwerking -> Dank je wel voor de prettige samenwerking. -> We willen je graag laten weten hoe blij we met je zijn. -> Dank je wel dat je de moeite hebt gedaan om me hierbij te helpen / dit voor me op te zoeken. -> Het is fijn om te weten dat ik bij jou terecht kan.

Hoe bedank je klanten?

Vijf manieren om jouw klanten te bedanken

  1. Gebruik hoogwaardige en unieke kaarten die passen bij jouw merk of bedrijf.
  2. Gebruik de naam van de klant en personaliseer de kaart.
  3. Zeg bedankt en wees specifiek over waarom je het bedankbriefje verstuurt.

Wat zeg je tegen een gepensioneerde?

“Gefeliciteerd met je pensioen” kan natuurlijk altijd. Dat is zeker een gepaste tekst als iemand niet zo heel dichtbij je staat. Is degene die met pensioen gaat een directe collega, familielid of bijvoorbeeld een vriend(in)? Dan kun je natuurlijk best wat persoonlijker zijn.

Wat doe je als iemand met pensioen gaat?

Hoewel geld het meest gewaarde afscheidscadeau is, wordt dit op de voet gevolgd door een cadeau dat de met pensioen gaande collega kan doen met zijn/haar partner. Dit kan vanalles zijn: van een dagje sauna tot een luxe hotelovernachting, een lekker etentje, een schilderworkshop tot een middag skiën.

Wat te schrijven bij afscheid collega? Voorbeeld zinnen en teksten afscheid collega: -> Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Hoe bedank je collega? Algemene tekst om een collega te bedanken…