Wie is de beste Nederlandse voetballer 2021?

Wie is de beste Nederlandse voetballer 2021?

#1 Frenkie de Jong.

Wie is de beste voetballers 2021?

UEFA benoemt Jorginho tot Speler van het Jaar. Jorginho is donderdagavond uitgeroepen tot de beste voetballer van Europa in het voorbije seizoen. De middenvelder van Chelsea en het nationale elftal van Italië bleef in de verkiezing zowel N’Golo Kanté als Kevin De Bruyne voor.

Wie is de beste voetballer van Europa?

Winnaars

Jaar Plaats Speler
2017 1 Cristiano Ronaldo
2 Lionel Messi
3 Gianluigi Buffon
2018

Wie is de beste verdediger van Europa?

• Stefan de Vrij (Nederland, Internazionale) De Nederlander werd in Italië gekozen tot de beste verdediger in de Serie A. Haalde met Inter de finale van de Europa League.

Wat is het beste voetbalteam van Nederland?

Ajax werd vijfendertig keer kampioen van Nederland, waarvan zevenentwintig keer sinds de invoering van de Eredivisie medio 1956. Op de UEFA-ranglijst van beste clubs in Europa stond AFC Ajax in het seizoen 2021/22 op 22 september 2021 als beste Nederlandse club op de negentiende plaats met een totaal van 66.500 punten.

Wie is de meest verdienende voetballer?

Christiano Ronaldo De 29-jarige Portugees Cristiano Ronaldo is momenteel de meestverdienende voetballer ter wereld met een inkomen van 64,24 miljoen euro.

Wie is de duurste voetballer ter wereld 2021?

De Fransman Kylian Mbappé is met voorsprong de duurste speler op het EK met een geschatte marktwaarde van 160 miljoen euro. Op twee prijkt de Engelse aanvoerder Harry Kane. Engeland heeft overigens de toekomst voor zich, met goudhaantjes als Jude Bellingham (17), Phil Foden (21) en Bukayo Saka (19).

Wat is de beste voetballer?

AFS top 100

Rang Speler Land
1 Pelé Brazilië
2 Maradona Argentinië
3 Ronaldo Brazilië
4 Ronaldinho Brazilië

Wie is de beste voetballer op dit moment?

Daarnaast natuurlijk Robert Lewandowski als beste speler van 2020….Beste voetballers 2021.

Plaats Voetballer Club
1 Robert Lewandowski Bayern Munich
2 Joshua Kimmich Bayern Munich
3 Kevin De Bruyne Manchester City
4 Sadio Mané Liverpool

Wie is de beste verdediger 2020?

Robert Lewandowski is door de FIFA uitgeroepen tot Speler van het Jaar 2020.

Wie is de beste verdediger van de wereld?

Haaland: ‘Snel, sterk en verdomd slim: Van Dijk is de beste verdediger ter wereld’ – Voetbal International.

Wat is de beste speler van Nederland?

1. Johan Cruijff. Johan Cruijff wordt door menig voetballiefhebber gezien als één van de beste voetballers die het voetbal ooit heeft voortgebracht. De Amsterdammer was een aanvallende spelverdeler met een fantastische techniek en een geweldig inzicht.

Wie is de beste Nederlandse voetballer 2021? #1 Frenkie de Jong. Wie is de beste voetballers 2021? UEFA benoemt Jorginho tot Speler van het Jaar. Jorginho is donderdagavond uitgeroepen tot de beste voetballer van Europa in het voorbije seizoen. De middenvelder van Chelsea en het nationale elftal van Italië bleef in de verkiezing zowel N’Golo…