Wie presenteerde Op losse groeven?

Wie presenteerde Op losse groeven?

Wie traden niet ooit op in de studio van Op Volle Toeren, het muziekprogramma van de Tros? De bedenker en hét gezicht van het programma, dat aanvankelijk Op losse groeven heette, was presentator Chiel Montagne.

Wie presenteerde op volle toeren?

Op volle toeren
Speelduur 40 minuten
Presentatie Chiel Montagne
Land Nederland
Taal Nederlands

Hoe oud is Chiel Montagne?

77 years (August 26, 1944)
Chiel Montagne/Age

Waar woont Chiel Montagne?

Op 29 april 2010 werd Montagne Ridder in de Orde van Oranje-Nassau in zijn woonplaats Hilversum.

Wie presenteerde Nederland Muziekland?

Nederland Muziekland
Presentatie Veronica: Erik de Zwart, Chiel van Praag, Bart de Graaff., Hans Perukel, Ilona Visser en Edwin Diergaarde RTL 4: Chiel van Praag en Daniëlle Overgaag SBS6: Jim Bakkum en Nick Nielsen
Redactie Diversen
Eindredactie Veronica: Lex Harding en aan het eind Jan van Doorn (1992-1993)
Regie Diversen

Waar woont Michael van Praag?

Hij resideert sinds 2010 met vrouw en dochter in een grote villa te Aerdenhout. Volgens het Kadaster pikte Van Praag de casa op voor €2,3 miljoen, hypotheekvrij. Daarnaast heeft hij samen met zijn vrouw nog een appartementje van tweeënhalve ton op naam staan in Uithoorn, onder de rook van Schiphol.

Hoe oud is van Praag?

73 jaar (28 september 1947)
Michael van Praag/Age

Wat weet je van Michael van Praag?

Van Praag was jaren de voornaamste voetbalbestuurder van ons land. Hij was lang voorzitter van Ajax, van de KNVB en lid van het Uefa-bestuur. Daar zwaaide hij onlangs af. Volkskrant-journalist Willem Vissers ging in op zijn verzoek om in boekvorm de balans op te maken.

Hoe vaak is Van Praag getrouwd?

Uitgebreid praat Van Praag (73) onder meer over zijn vriendschap met Johan Cruijff, zijn Joodse vriendenclub, de mislukte race naar het voorzitterschap van de Uefa, zijn vijf huwelijken en zijn vader, Jaap van Praag, de man die hem in de periode 1964-1978 voorging als voorzitter van Ajax.

Wie is de vrouw van Michael van Praag?

Yvonne Mackaaygeh. 2000
Michael van Praag/Spouse

Met wie was Michael van Praag getrouwd?

Wat doet Michael van Praag?

Kandidatuur UEFA-voorzitterschap Op 14 september 2016 dong Van Praag mee naar het UEFA-voorzitterschap. Op 17 december 2019 werd Van Praag als bondsvoorzitter van de KNVB opgevolgd door Just Spee. Sinds 1 april 2016 is Van Praag voorzitter van de nieuw ingestelde Nederlandse Sportraad.

Wie presenteerde Op losse groeven? Wie traden niet ooit op in de studio van Op Volle Toeren, het muziekprogramma van de Tros? De bedenker en hét gezicht van het programma, dat aanvankelijk Op losse groeven heette, was presentator Chiel Montagne. Wie presenteerde op volle toeren? Op volle toeren Speelduur 40 minuten Presentatie Chiel Montagne Land…