Wat te zeggen bij 50 jaar getrouwd?

Wat te zeggen bij 50 jaar getrouwd?

50 jarig huwelijksjubileum

  • Jullie zijn nu een gouden paar. Samen genieten al 50 jaar! Vandaag is een heel speciale dag. Misschien een traantje, maar zeker een lach.
  • Sinds (jaartal) Zijn jullie een paar. Even rekenen.
  • Het leven samen is heel bijzonder. zo veel dingen delen met elkaar. tegenwoordig bijna een wonder.

Wat te zeggen op een bruiloft?

Lief bruidspaar, omarm elkaar en vier samen het leven. Geniet van deze geweldige dag en hou van elkaar, elke dag een beetje meer! Met zoveel liefde en geluk, kan jullie relatie nooit meer stuk! Geweldig dat jullie deze stap hebben gezet.

Wat zeg je als iemand zoveel jaar getrouwd is?

Hoera, het is jullie trouwdag, onze felicitatie met dit prachtige jubileum! Al zoveel jaren lief en leed met elkaar delen, dat doen niet veel mensen jullie na. We wensen jullie heel veel liefde en gezondheid toe!

Wat zet je op een kaart 50 jaar?

Gefeliciteerd! Ik wens je een jaar vol dromen, een jaar vol zorgeloos blauw, waarin al je wensen uit zullen komen, want jij bent een grandioze vrouw! Kijk terug naar het leven en denk aan de goede oude tijd. De tijd vliegt, dingen zullen veranderen, maar die mooie herinneringen zullen altijd blijven.

Wat zeg je tegen een getrouwd stel islam?

Baaraka Allahoe laka, wa baaraka 3alayka wa djama3a baynakoemaa fie gayr. De betekenis is: Moge Allah jullie huwelijk zegenen en Zijn zegeningen aan jullie schenken en jullie samenbrengen in het goede.

Hoe lang duurt een speech bruiloft?

Het gezegde ¨kort maar krachtig¨, gaat ook in dit geval goed op: een bruiloft speech duurt niet langer als 5 tot 10 minuten. Misschien klinkt het kort, maar dit is de perfecte duur. Als jouw speech langer duurt dan 10 minuten, is de kans groot dat de gedachten van andere gasten gaan afdwalen.

Wat is 10 jaar getrouwd?

Over het 10-jarig jubileum Het tienjarig jubileum wordt een tinnen bruiloft genoemd. De tien jarige bruiloft heeft de benaming tin gekregen. Dit lijkt misschien vreemd, maar als je kijkt hoe de benaming mooier is naarmate men langer getrouwd is, is dit heel logisch. Tin staat daarentegen wel voor een stevig element.

Hoe heet 17 jaar getrouwd?

Benaming huwelijksjubileum in Nederland

Aantal jaren huwelijk Jubileum huwelijk in Nederland Bijbehorende bloem
14 jaar ivoor, lood orchidee
15 jaar kristal of porselein roos
16 jaar saffier
17 jaar roos

Wat te zeggen bij 50 jaar getrouwd? 50 jarig huwelijksjubileum Jullie zijn nu een gouden paar. Samen genieten al 50 jaar! Vandaag is een heel speciale dag. Misschien een traantje, maar zeker een lach. Sinds (jaartal) Zijn jullie een paar. Even rekenen. Het leven samen is heel bijzonder. zo veel dingen delen met elkaar. tegenwoordig…